Suomen tasavalta
Uutiset
Uutiset
Kuinka tarkkuusleimaosien tuotos Kiinassa?

Kuinka tarkkuusleimaosien tuotos Kiinassa?

September 15th at 12:06pm

IT ymmärretään, että viime vuosina tarkkuusleimaosien tuotanto kotimaassani on lisääntynyt vuosi vuodelta, ja kehitys on erittäinnopea. Maani':n elektrolyyttinen alumiinituotanto on erittäin suuri. Auton ja muiden toimialojen valtavan kysynnän lisäksi se laajentaa myös jatkuvasti sovelluskenttiään. Tarkkuusleima -osilla on valtavia suorituskykyä automoottoreissa ja muissa kentissä, ja heistä on tullut välttämättömiänäillä aloilla. Näitä metallikie -valujen etuja on sovellettu IT -teollisuuteen.


. Kevyiden autojen trendi, globaalien tarkkuusleimausosien markkinoiden ja optimoinnin ja optimoinnin ja optimoinnin ja optimoinnin ja optimoinnin kanssa on tehty valtava Autoteollisuuden päivitys viime vuosina alumiinia valut korvaavat vähitellen harmaata rautavalua ja stimuloivat siten jatkuvasti tarkkuuden leimausosien kysyntää. Kasvaa.


. Erityyppiset matkapuhelimet ja muut sen tuottamat laitteet eivät vain vastaa kotimaan kysyntää, vaan myös vievät suurta määrää ulkomaita. Uskon, että tulevaisuudessa pitkään tarkkuusleima -osista tulee tärkeä raaka -aine tällaisten laitteiden tuottamiseksi. , Materiaalin monimuotoisuus, arkin kelamateriaali, suuri automaattinen tuotantoerä, suuri tarkkuus, monimutkainen muoto, korkea tekninen sisältö ja lisäarvo. Nykyään':n erittäin kehittyneessä markkinataloudessa sillä on erittäin tärkeä asema.

Edellinen: Ei enempää

Seuraava: Ohutlevyvalmistaja

Seuraa meitä