български
Новини
Новини
Знаете ли материалите и областите на приложения на хардуерния избор?

Знаете ли материалите и областите на приложения на хардуерния избор?

September 15th at 12:07pm

common Хардуерни материали за щамповане 

stainless стомана. за метално щамповане. Неговите хигиенни характеристики също го придават на употреба в кухненски прибори, съдове за готвене и части за хигиенни помпи. Производителите използват неръждаема стомана, за да произвеждат хардуерни компоненти за индустриални сектори като аерокосмически, храни и напитки, здравеопазване и фармацевтични продукти. aluminum.

aluminum има особено високо якостtoтегло Лек. Освен това има електрически и термични проводими свойства. Тези характеристики го правят оптимален избор за хардуерни компоненти в аерокосмическата, архитектурата, морската и слънчевата индустрия. --copper.

copper е неreactive в присъствието на термична проводимост. Неговата топлинна устойчивост и атрибути на пластичност правят медта подходяща за различни метални хардуерни компоненти за секторите HVAC, здравеопазването и водопроводите. -brass. приятна повърхност. Въпреки че е мек метал, той има добра устойчивост на корозия. Като такива, металоподобни хардуерни компоненти са полезни за автомобилни, електрически или електронни и водопроводни приложения.

 and more

metal щамповани приложения в хардуерната индустрия

precision щамповането на метали произвежда безкраен масив от стандартни или сложни компоненти в различни индустриални сектори. В American Industrial Company предлагаме персонализирани, прецизни щамповани части в редица стилове и облицовки. Нашите метални щамповани компоненти имат хардуерни приложения като:

brackets

 bolts, гайки, винтове и шайби

catches,

latches, и заключва

 cabinet и дръжки на вратите и панти

chassis

custom Quick

connects и превключватели

household и-power инструменти

large и малки плочи

lighting компоненти 

machine и домакинска механика

mechanical

pneumatics

Последвай ни